Silent key

Ännu en medlem har tyvärr lämnat oss. Det är Bert Prissberg, SM6LLH från Sparsör. Bert var sedan många år medlem i BRA.

Börje – SM6DHD skriver:

“Ytterligare en av min elever har gått bort såg jag i dagens BT. Bert Prissberg. Gick på de kurser jag hade på ABF och hade nog väldigt lätt för att lära. När han senare avverkade proven på löpande band gick det som på ett snöre. Jag minns hans CW stil där han plitade ner tecknen lugnt och harmoniskt under provet. Inte ett endaste fel. De flesta brukar vara nervösa och stressade men inte Bert.Tyvärr blev det ingen vidare fart på radiokörandet. Jag tror Bert tyckte utbildningen var det roliga.”

Länk till Famlijesidan