Rapport från DL6 mötet

Folkets hus, Limmared

Vårens SM6 möte avklarat!

Uppskattningsvis ett 70 tal besökare kom till Folkets hus i Limmared denna soliga vårdag. Utöver sedvanliga mötesförhandlingar så fanns en del att titta på under dagen. Borås radioamatörer sålde en del överbliven utrustning från klubbstugan, Javier, SA6NRZ visade CNC styrd fräsmaskin som tillverkade kretskort i miniformat. SA6APY samt SM6VKC hade ca 10 m bord vardera och visade upp sina produkter. Limmareds Radio hade öppet hus i sina lokaler. Ett välbesökt BOF, Diskussionsmöte verkar också ha varit uppskattat.

Medlemmar från Limmared PRO skötte med bravur fikaförsäljningen, vi i Borås Radioamatörer tackar också alla lottköpare, det blev ett välkommet tillskott i kassan!

Till ordförande under möte valdes Knut, SM6HFV därför behövde vi ej utnyttja anläggningen högtalaranläggning. Distriktsmötet resulterade i omval av Valle, SM6VYP för en period av ytterligare 2 år. Till Valberedningen blev det också omval, SM6EAT (Sammankallande), SM6HFV samt SM6JOC. Dick, SM6HNS informerade om senaste nytt från SSA.

Borås Radioamatörer tackar alla deltagare för en trevlig dag!

En kommentar till “Rapport från DL6 mötet

1. Ett stort och hjärtligt TACK till Borås Radio Amatörer, SK6LK, för ett mycket trevligt
    och väl genomfört SM6 MÖTE, Söndagen
    20 Mars 2016.