Program CD

Borås Radioamatörers sammanställning av olika amatörradio program är nu klar! Innehållet är på 225mb. 10st skivor kommer att finnas i klubbstugan för utlåning.

Denna CD skapades för att underlätta för Borås Radioamatörers medlemmar som inte har bredbandsuppkoppling.

Inga program är crackade utan är gratis program eller demoversioner. Många demoversioner är fullversioner men som kräver en nyckel som man får när man har betalat X antal kronor till tillverkaren.

Borås Radioamatörer tar inget ansvar om dator eller radio skulle skadas när skivan och/eller dess innehåll används.

LÄS ALLTID! På tillverkarens hemsida innan du installerar!

Programmen som finns på skivan är avsedda för Windows XP. Dock går Windows 95,98,ME att användas till flera av programmen. I vissa program får man komplettera med en mindre fil.

Lycka till!