Nyhetslista

Nu kan du registrera dig hos oss och få ett mail till din epostadress varje gång det händer något nytt på vår websida, gäller även DX & Contest! Observera att det är tillåtet för vem som helst att anmäla sig.

Är du dessutom medlem i Borås Radioamatörer så kan du få utskick från styrelsen direkt i din epostlåda (Ej klart ännu).. Eventuellt kommer mer funktioner för medlemmar så småningom.

Vi garanterar att dina uppgifter ej sprids vidare till tredje part utan bara kommer att användas till ovanstående ändamål. Du kan när som helst redigera dina uppgifter och även avbeställa listan genom att klicka på “Logga in” och göra ändringar.

[ Registrera dig ] [ Logga in ]

OBS! Du som redan hör till gruppen Administratörer på websidan behöver ej registera dig utan bara logga in som vanligt. I menyn kan du under “Mina uppgifter” välja att gå med i listan.