H J Ä L P !!!

Jag vädjar till alla som läser detta och kan ställa upp ett par timmar på tisdagskvällen att kontakta mig snarast. Vi brukar hålla på mellan 18.30 till maximalt 21.00. 14 Fritidsgårdar kommer att delta. Det är Brämhult, Dalsjöfors, Fristad, GÖTA, Hestra midgård, HÄSSLEHUS, Kristineberg, SANDARED, TÅGET, Mariedal, Norrby, Sjöbo, Hulta och VISKAFORS. De fem gårdar som jag skrivit med stora bokstäver är de gårdar som just nu saknar operatörer. Kan du inte själv är jag ytterst tacksam om du sprider den här informationen. Du når mig säkrast på 070 – 662 42 77 eller Tack för ditt stöd Gunnar/sm6cyx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.