Föreningens förste ordförande har avlidit

Jacko som han normalt kallades tillhörde skaran radioamatörer i Boråstrakten som tidigt såg värdet av att ha en fungerande förening. På våren 1973 bildades Borås radioamatörer (BRA) och Ingemar blev enhälligt vald till föreningens förste ordförande. Han och hans styrelse såg bland annat till att vi fick vår första repeater på 2 meter som idag anses vara en av de driftsäkraste i Sverige. Jacko var vänligheten personifierad. Han hade alltid ett uppmuntrande och vänligt ord att framföra. Som radiooperatör var har oerhört skicklig och det stora antalet QSL-kort vittnade om hans enorma kapacitet. Hans signal har inte bara hörts i vår närhet utan även worldwide. På grund av hans lågmälda och vänliga framtoning tog han aldrig någon plats från någon annan. Däremot möttes han alltid med stor respekt. En fin representant för vår hobby har gått ur tiden alldeles för tidigt. Han blev 67 år.

Våra tankar går i sorgens stund till hans fru Ingegerd.