DL6 Möte i Trollhättan

I går lördag så arrangerades höstens distriktsmöte. På plats var DL6 Valle SM6VYP med bisittare Reino SM6YED. Ett 30 tal medlemmar bevistade mötet bland dem fanns Gunnar, SM6CYX samt jag SM6EAT och Eva. SK6DW:s egen Tomte SM6HNS piggade upp stämningen. Tomten åkte sedan vidare till Limmared för att träffa barnen på Glasets hus. Fler bilder från Tomten i Limmared på: www.ohwall.se.

Under mötet diskuterades hur vi i fortsättningen ska förbättra informationen till SSA:s medlemmar. Nytt denna gång var att det fördes mötesanteckningar där alla kunde läsa samtidigt. Detta gör att det går fortare att få ut informationen på ssa.se. Samt mindre risk att protokoll kommer bort.