SC40VIC – Fira vår Kronprinsessas 40 års dag

I anledning av att Kronprinsessan Victoria fyller 40 år den 14 juli har SSA beslutat att föreningens medlemmar kan låna signalen SC40VIC.

Det är Lars, SM6NT som initierat detta evenemang. Redan i morgon den 6 Juli har Lars bokat signalen. Ni hittar aktiviteten på dx-clustret alternativt på RBN

Signalen är tillgänglig för bokning perioden 5 juli – 31 december 2017.

Du bokar signalen för helt dygn(utc tid) hos Lars SM6NT på mail eller telefon 0321-72327. Du kommer att få bekräftelse/besked om signalen är ledig. Efter att du lånat signalen beställer du QSL kort hos Eric SM6JSM på SSA kansli i Karlsborg. Mail: . QSL korten skickas till utgående QSL service hos SM5DJZ. Något QSL frimärke på korten behövs ej.
Logg i form av pappers logg skickas till Föreningen Sveriges Sändareamatörer, Bastustigen 26, 546 33 Karlsborg. Eller om du använder data logg i form av adi fil som mailas till

Lycka till med aktiviteten önskar
Eric SM6JSM samt Lars SM6NT

One comment on “SC40VIC – Fira vår Kronprinsessas 40 års dag”

• Lars Lind says:

Resultatet igår blev 228 QSO.
    SSA har lagt beställning av QSL kort.
    SSA har fått ett nytaget kort som kommer att pryda QSL kortet.
    Vore roligtom fler i Borås området bokar sig för att köra.
    73 Lars SM6NT