Utflykt Grimeton

Grimeton

Categories No Categories

Alexanderson alternator

I år blir det en lite längre resa, utflykt till Grimetons Radiostation utanför Varberg. Där kommer vi att får en guidad visning av Alexandersonsändaren samt möjlighet att besöka amatörradiostationen SK6SAQ. Kostnad för inträde är 100 kr, medlem i Vänföreningen Alexander går in gratis. Tillkommer också troligen kostnad för guidning, allt är väl värt pengarna! OBS att vi vill ha anmälan till denna resa senast den 1 maj. Detta för att Grimeton skall veta hur många som kommer samt att vi/ni ska kunna planera samåkning. Ange om du kan köra eller om du vill åka med när du anmäler dig.

Anmälan till Roland, SM6EAT: Tel: 0325-72022 /

OBS! Samling kl 10.30 vid Grimeton Radiostation. Restiden är ca 1 ½ timme och sträckan är 94 km. Lämpligt att starta kl 09.00 från Borås. Vi håller kontakt under resan på frekvensen 145.525 MHz!

Mer info: