Byggkväll 1 – Dipit

Börje ritar strömförsörjningsdelen som omvandlar batteriets 6 volt till 10 volt. Tyvärr dålig kvalité på bilden då ordinarie fotograf hade andra uppdrag.Då var vi äntligen i gång med höstens byggprojekt! 9 st besökare var vi, varav några var tvungna att lämna efter ett tag för andra uppdrag. Byggsatsen levererades av Anders, SM6CNN som poängterade att projektet måste dokumenteras på hemsidan samt redovisas till SSA.

Därför har jag lagt upp en extra meny, “DipIt” där ni nu och i fortsättningen kommer att kan läsa om hur det hela framskrider.

Lars, SM6NT var också på plats och hämtade en ganska stor bunt utgående QSL-kort – rekordstor enligt Lars, själv tycker jag att vi borde kunna prestera bättre 😉 Lars passade också på att köra lite CW med klubbstationen.

En annan besökare var Ronny, SM6GUA som ej varit aktiv sen 70 talet. Han skänkte oss sina gamla radioprylar – en Heathkit DX-40 sändare med separat VFO samt en motagare BC-312. Har själv minnen från denna gamla DX-40 då han köpt den av min kompis SM6EBT så jag har själv kört en hel del QSO med den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WordPress theme: SK6LK Kippis 1.15
SK6LK