Ofärdiga elektronikbyggen

Som vanligt samlades en hel del amatörer i stugan och denna gång stod ”ofärdiga projekt” på programmet. Några hade med sig sina vilande byggen och visade upp för de andra. Christian SA6BPC visade upp sina små kretskort med mätutrustning för effektförbrukning, de hade också trådlös förbindelse av avancerat slag. SA6BOK hade med sig en halvfärdig MCARS80 och SM6KQP en ej fungerande QRP transceiver.

Denna gång blev inga projekt klara, men kasnke det har inspirerat till att ta nya tag.

Vi fick också besök av vår nyaste medlem, Leif -SM6PDS som hade satt på sig en särskilt snygg namnskylt. BRA har nu 99 fullbetalande medlemmar alltså en uppgång med 11 st sen årskiftet.

Eva hade gjort påskmackor och det serverades också ”Kycklingte” (!). Bilden visar Leif, SM6PDS. [Fler bilder]