Inloggning medlemmar

loginNu är också medlemssidan klar, den innehåller protokoll och medlemslista än så länge (Klubben – Medlemmar). För att logga in så använder du ditt call eller det användarnamn som du använt på gamla webbsidan.

Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”Glömt lösenordet” på inloggningssidan så kan du få ett nytt hemskickat! Observera att det bara är medlemmar som kan logga in. E-postlistan däremot kan ALLA vara med på! Se i högerspalten.

Om allt fungerar som tänkt kommer du som tidigare fick e-post vid nya inlägg att få ett mail om detta inlägg.

En kommentar till “Inloggning medlemmar

1. Hej alla klubbmedlemmar! En stor eloge till Roland SM6EAT för det fina jobb han har lagt ner på den nya hemsida.
    Vi närmar oss December med stormsteg så jag passar på att önska alla en
    riktigt God Jul & Gott Nytt År. ps lite tidigt kanske men så har jag gjort det ds

mbh SA6AJK / Kent