Hemliga resan

Årets hemliga resa slutade i Aplared, närmare bestämt i hembygsgården. Först att hitta dit var Börje, SM6DHD med Marianne. Trots enkla ledtrådar var Börje tvungen att pejla Gunnar på infrekvensen. Att de hade kortast resväg gjorde ju också en del ….. (hi).

Cirkus 15 personer hittade fram och deltagarna fick tvinga i sig EAT:s brända korvar med bröd. EAT gjorde också ett försök att få deltagarna att bli intresserade av amatörradio genom att sätta upp en portabel kortvågsstation men det var klent intresse. Vi hade dock väldigt roligt och vi fick också en guidning i hembygdsstugorna av lokal guide från hembygdsföreningen. Tack till Inge Petterson, ordförande i hembygdsföreningen för guidningen. Ett stort tack till Gunnar, SM6CYX för de kluriga ledtrådarna!

Fler bilder [här]