Dragning i SOCWA-lotteriet

På lördag är det dags för dragning och prisutdelning i 2013 års SOCWA-projekt.Vinnarna dras slumpmässigt i två omgångar bland de deltagare som uppfyllt de uppsatta villkoren. I första dragningen utgör varje genomfört QSO en lott. I andra dragningen utgör varje callsign en lott.
Dragningen, kommer att ske den 11 januari 2014 kl 15.00 svensk tid (14.00 UTC). Platsen blir  Högskolan i Borås. Den offentliga dragningen kommer att sändas live på webb-TV och resultaten kommer att publiceras direkt på webbsidan.
Vår klubbmedlem Christian SA6BPC, har engagerats som utomstående kontrollant. Hans  uppgift är att garantera att utlottningen går rätt till och är också den som ordnat med lokal.

Två Elecraft KX3 med mera
Priserna utgörs av två stycken Elecraft KX-3, en Begali manipulator, en antennanalysator  RigExpert AA-30 och mycket mer. Vinsterna har skänkts av olika radioföretag och föreningar samt har köpts för deltagarnas medlemsavgifter.

Mer information finns på www.ssa.se/dev samt på SOCWA:s hemsida.

Ni är välkomna att besöka dragningen, samling kl 14.30 i entrén till Högskolan. Hör gärna av dig till SA6BPC eller SM6EAT i förväg. Kontaktuppgifter på Styrelsesidan.