Australienbesök

I går fick vi besök av Raymond – VK4TPT från Maryborough i Queensland på Australiens östkust. hans son bor i Borås och han är här en månad framåt . Ray pratar perfekt svenska då han bott i Sverige tidigare, bl.a. i Borås.

Vi fick en inblick i hur livet fungerar i hans hemtrakter och det ställdes en hel del frågor om Autstralien som för många av oss är en spännande kontinent. Det visade sig att Lars, SM6NT vid sin jordenruntresa hade besökt hans trakter, världen är ganska liten ibland. Ray är medlem i Maryborough Electronics & Radio Group (MERG) och vi förärades med en keps med klubbmärket broderat vilken numera finns i klubbstugan. Det utlovades också en T-shirt i utbyte mot den som vi låtit trycka upp speciellt för honom.

Han är aktiv på repeatern i Borås med callet SM6/VK4TPT så svara honom när ni hör honom på radion!

[Mer bilder] [Rays Facebooksida]